mariano.blogg.se

Helg

Publicerad 2013-03-24 18:14:39 i

Helgen går mot sitt slut. Bh-provet igår blev godkänt och nu är det fokus framåt. Jag ska plugga lite ikväll, har inte riktigt koll på litteraturen ännu och det känns alltid lite jobbigt innan dess.

Kallt

Publicerad 2013-03-19 11:03:38 i

Jag fryser. Borde tända kaminen men jag tyar inte. Snart är barnens rum färdigmöblerade. Annies säng ska monteras ner men jag hittar inte torxen så Anders får leta fram sen på lunchen. Sen så måste jag köra och hämta en grind så det yngsta busfröet blir kvar där uppe på nätterna... :)

Storm

Publicerad 2013-03-19 07:13:26 i

Stormen verkar ha avtagit och någon snö har inte kommit, tack och lov! Ska träna lite med Dellie idag, tror att barnen är lediga och vädret är ok i em så är det träning med ipo-gruppen ikväll. Snart är det lördag!

Vakenapor

Publicerad 2013-03-17 07:36:08 i

Varit vaken ett par timmar i natt. Inget skönt alls. Jag är toktrött. Barnen vaknade halv sex dessutom. Och vi la oss halv tolv igår. Korkat. Hade tänkt åka till Sölvesborg och träna lite idag men vi får väl se om jag tyar med det. :)

Veckan som gick

Publicerad 2013-03-11 16:00:24 i

Tentorna avklarade, en gick bra, seminariumet tog jag komplettering på, jag var rejält hängig ännu. Ska skriva ett par sidor ikväll och maila in. Salstentan kändes (och känns) ok så här några dagar efter. Den borde vara godkänd.

I helgen var det kalas, Annie var och firade Aleya på Andy's på lördagförmiddag och under tiden beställde Anders sommardäck till bilen, bytte en tröja som jag köpt i för liten storlek till P och lite sånt. Eftermiddagen tillbringade vi i Pukavik för att fira Cilia som fyllt år och Erik som blivit född. :)

I söndags var jag och Karin med hundarna i Eslöv. Jag körde tre pass lydnad och de andra (inte Karin) körde skyddsarbete. Det är två veckor kvar tills jag ska starta Dellie och få henne godkänd för ipo... På den planen. Vi körde dessutom platsliggande idag på en åker. Med springande hjortar en bit bort så trodde jag att jag sabbat momentet ordentligt. Dellie lyfte på huvudet ordentligt men låg kvar, fokus låg på de springande hjortarna en eller ett par sekunder. Hon låg kvar och tittade uppmärksamt på mig igen. Hon har äntligen fattat! Heja!

Tre

Publicerad 2013-03-02 06:52:40 i

Nästa vecka innefattar tre tentor. Jag måste skaffa mig en plan. Två är rätt lugna och jag tror att det blir rätt enkelt men salstentan blir ju lite svårare. Det är vansinnigt mycket sidor att läsa. Perspektiv, helhetssyn, problem i socialt arbete. Phew.

Morgon

Publicerad 2013-03-02 06:48:27 i

Det är tidig morgon som vanligt här. Anders la sig halv tre så det kändes som att det var min tur att gå upp idag.. Pontus har hostat hela natten men är pigg och glad ändå. Jag tänkte köra och köpa frallor om en timme för då får han faktiskt gå upp. 😊Vi ska flytta ut Annies grejer i helgen och senare slå upp en vägg där uppe. Barnen ska få vars ett rum och en tevehörna på ovanvåningen och Pontus rum ska få bli kontor (och hänga-tvätt-rum!). Skåpen i köket med barnens pysselgrejer, dellies mat och dammsugaren ska också in där så då får vi in ett större matsalsbord i köket. Ska bli skönt att få ordning men det lär ta några månader med tanke på vägg, fyra rum med nya tapeter... Vi ska passa på och byta dörrfoder här ner till två dörrar också, eller kanske tom tre. Butcher hade vansinnig seperationsångest och gick bananas på dörrarna när han var själv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela