mariano.blogg.se

Lördag.

Publicerad 2013-07-28 03:23:21 i Allmänt,

Tröttheten infinner sig, dags att göra något. Dokumentation om en stund. Ska äta något först. Klockan är mycket och snart ska jag hem och sova (fyra timmar bara)! I morgon har jag sovande så det är inte mycket "jobb" skönt! Kalas för stora lilla Lisa imorgon på eftermiddagen. Ska bli jättekul!

Sommarlov

Publicerad 2013-07-26 09:02:18 i Allmänt,

Det är rätt skönt att vara ledig typ hela sommaren, om än något enformigt. :) I natt ska jag jobba, lördag och söndag också. Nästa vecka blir det kalasförberedelser "för den som ska börja skolan", som hon själv säger... Sexårskalas. Jag jobbar dock den helgen också. Hoppas innerligt att jag ska sova söndagsnatten eftersom Anders jobbar på måndag. En vaken natt innebär ingen sömn förrän efter 16.... Och eftersom Anders dessutom har övning på måndagen så kan jag alltså inte sova förrän ungarna somnat på kvällen. Usch.

I dag är det varmt och soligt vilket innebär trädgårdsarbete här. Måste luka lite rabatter... Terapiarbete. :)

Måndag.

Publicerad 2013-07-15 18:09:03 i Allmänt,

Anders är och golfar. Barnen leker i trädgården med Dellie och jag och Dimma ligger i uterummet och slöar. Det har varit en mycket bra dag på jobbet och det är alltid trevligt. :) Imorgon ska jag träffa några klasskompisar och på onsdag ska vi träna lydnad efter jobbet. Mycket nu, men bara jobb dagtid till på torsdag, sen blir det natt. Ser fram emot det!

Halsband

Publicerad 2013-07-15 18:05:14 i Allmänt,

Ser ni vad det är..? Mitt nya halsband. The golden snitch, ur böckerna om Harry Potter. :)

Måndag

Publicerad 2013-07-01 20:59:55 i Allmänt,

Väntar på ett program om jättefamiljer. Sjukt intressant. Tycker inte min man. Men han sitter här snällt ändå. :)

Imorgon ska jag jobba, vi ska på utflykt med några av gästerna. Ska bli jättekul och jag känner mig så tacksam för att ha hittat "min grej". Det ger mig så mycket och jag kan inte riktigt förklara det men missbruk har fascinerat mig sen unga år... Jag ska försöka få praktikplats på avgiftningen för opiatberoende och några dagar på underhållningsprogram. Ah.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela